Er din montør medlem af VPO?

- fire gode grunde til at tjekke…

En varmepumpe er en stor investering, og med mindre man er grundigt inde i det tekniske, kan det være svært at få det fulde overblik over mulighederne på markedet.

Varmepumpeordningen er en frivillig ordning for montører. Medlemmerne af ordningen gennemgår et særligt uddannelsesprogram og får desuden adgang til rådgivnings- og dimensioneringsværktøjer til at give dig den bedste løsning til netop dit hus.

Det er derfor en god idé at tjekke, om din varmepumpemontør er medlem af Varmepumpeordningen. Faktisk er der hele fem gode grunde - dem kan du læse mere om her på siden.

Du kan se, om din lokale montør er medlem ved at søge i kortet her >>

Top-Consumer-VPO.png
Middle-Consumer-VPO.png

4 gode grunde

  1. En varmepumpemontør, der er medlem af VPO, har gennemgået et særligt uddannelsesforløb med fokus på kvalitetssikring. Det giver dig ekstra sikkerhed og tryghed, nar du investerer i en varmepumpe.

  2. En VPO-montør er en del af Danmarks stærkeste professionelle netværk af varmepumpespecialister.
  3. En varmepumpemontør, der er medlem af VPO, kan give dig råd og vejledning om varmepumper på baggrund af solid uddannelse og erfaring.

  4. Din montør har adgang til Danmarks bedste dimensioneringsprogrammer, så han kan give dig den bedste løsning til netop dit hus.
Bottom-Consumer-VPO1.png

VarmePumpeOrdningen

Vestergade 28

4000 Roskilde

Tlf.: +45 31 13 60 59
sekretariat@vp-ordning.dk

                                                                                                                        Følg os på Facebook