Er din installatør medlem af VPO?

- fem gode grunde til at tjekke…

En varmepumpe er en stor investering, og med mindre man er grundigt inde i det tekniske, kan det være svært at få det fulde overblik over mulighederne på markedet.

Varmepumpeordningen er en frivillig ordning for installatører. Medlemmerne af ordningen gennemgår et særligt uddannelsesprogram og får desuden adgang til rådgivnings- og dimensioneringsværktøjer til at give dig den bedste løsning til netop dit hus.

Det er derfor en god idé at tjekke, om din varmepumpeinstallatør er medlem af Varmepumpeordningen. Faktisk er der hele fem gode grunde - dem kan du læse mere om her på siden.

Du kan se, om din lokale installatør er medlem ved at søge i kortet her >>

Top-Consumer-VPO.png
Middle-Consumer-VPO.png

5 gode grunde

  1. En varmepumpeinstallatør, der er medlem af VPO, har gennemgået et særligt uddannelsesforløb med fokus på kvalitetssikring. Det giver dig ekstra sikkerhed og tryghed, nar du investerer i en varmepumpe.

  2. En VPO-installatør er en del af Danmarks stærkeste professionelle netværk af varmepumpespecialister.

  3. Du får automatisk ekstra garanti på din varmepumpe, hvis installationen er foretaget efter VPO's kravspecifikationer.

  4. En varmepumpeinstallatør, der er medlem af VPO, kan give dig råd og vejledning om varmepumper på baggrund af solid uddannelse og erfaring.

  5. Din installatør har adgang til Danmarks bedste dimensioneringsprogrammer, så han kan give dig den bedste løsning til netop dit hus.
Bottom-Consumer-VPO1.png

VarmePumpeOrdningen

Vestergade 28

4000 Roskilde

Tlf.: +45 31 13 60 59
sekretariat@vp-ordning.dk