banner

 

Medlemsfordele

Bliv medlem af VPO og få masser af fordele

Når du er medlem af VPO, er du en del af et professionelt samarbejde mellem erfarne og veluddannede el-installatører, VVS-installatører og kølemontører, der alle arbejder med installation og servicering af varmepumper til private.

Du fremstår som en kompetent varmepumpemontør, der udfører arbejdet i overensstemmelse med ordningens omfattende kvalitetskrav.

Du kan anvende VPO’s bomærke i din egen markedsføring og kan dermed vise din kunde, at du er godkendt til at installere varmepumper, og at dit arbejde er omfattet af VPO’s garantiordning.

Dine kunder vil ofte finde dig via VPO’s database over godkendte VPO-medlemmer – det giver tryghed i samarbejdet mellem dig og kunden.

Når du har taget VPO-kurset, kan du minimere omfanget af fejl og reklamationer, fordi VPO’s garantiordning også er din sikkerhed for, at eventuelle tvister bliver håndteret korrekt.

Du kan sende en eller flere medarbejdere på det anerkendte VPO-kursus, der er branchens grunduddannelse i varmepumpeinstallation og –service.

Du får adgang til VPO-håndbogen med kravspecifikationer og VPO’s kvalitetssikringskoncept.

Du får adgang til VPO's beregningsprogram til dimensionering og dokumentation, som er markedets bedste.

Du får adgang til gratis hjælp og assistance fra sekretariatet.

medlemsfordele_01.jpg
medlemsfordele_02.jpg

VarmePumpeOrdningen

Vestergade 28

4000 Roskilde

Tlf.: +45 31 13 60 59
sekretariat@vp-ordning.dk

                                                                                                                        Følg os på Facebook